Recensie

Wat andere zeggen over BEELD by SARA


Erg ontspannen, fijne shoot gehad met Sara, we kregen heel veel mooi gelukte foto's in onze inbox. Ze gaf onze kinderen echt de ruimte zichzelf te zijn en wist dat heel snel vast te leggen. Daarbij was Sara ook nog eens supersnel in het delen van de preview. De prijs/ kwaliteit verhouding is top! Het was voor ons echt een uitje, de fotoshoot, dus zeker voor herhaling vatbaar!

 

- Fam. Suijkerbuijk - 


 'Wat ik heel fijn vind aan Sara en haar manier van fotograferen, is dat ze je helemaal jezelf laat zijn. Als het ware is zij onzichtbaar aanwezig en weet je daarom op een heel pure manier vast te leggen zonder ingewikkelde poses of geforceerde houdingen. '

 

- Paula -  


'Ik herken mezelf terug, juist ook die spontane foto’s zijn super leuk geworden! Mooie tinten zo bij elkaar. 

Ik ben er stil van... je hebt er echt oog voor' 

 

- Lienke - 


Een paar weken geleden deed Sara onze familieshoot. We zijn een groot samengesteld gezin, waardoor het heel moeilijk is om iedereen bij elkaar te krijgen voor een familie shoot. Fijn was het, dat Sara bereid was af te reizen naar onze weekend-uit locatie ter ere van ons 10 jarig huwelijk. Er werden vakkundig foto's genomen van het hele gezin, de kinderen, met aanhang, de stelletjes, maar ook close portretten. Voor mij een middag met een gouden randje. Alles met haar kijk , vrijheid voor eigen inbreng en op een hele natuurlijke manier door Sara vastgelegd. Ze weet wat ze doet, is bescheiden en vooral een hele lieve meid. Dank je wel Sara! Aanrader.

 

- Ingrid van Dongen-Schouten -


Ik heb in september een shoot van Sara mogen ontvangen. Onwijs lief! Ik was van te voren best zenuwachtig, ook omdat het een shoot met mijn vriend samen was. Maar toen ik Sara ontmoette voelde ik me gelijk op mijn gemak. Ze wist ons heel natuurlijk op de foto te zetten , en de foto’s zijn zo onwijs mooi! Leuk om echt mooie professionele foto’s te hebben samen. Bedankt Sara!

 

- Nienke- 

Vorige week heb ik bij Sara een fotoshoot gedaan. In 1 woord: SUPER! Echt een aanrader om dit bij Sara te doen.

 

Vooraf kennismaken

Waarom? Ik vertelde Sara vooraf in een kennismakingsgesprek dat ik het best spannend vind om voor de camera te staan. Het voelt op de een of andere manier nog wat ongemakkelijk voor me. Kwetsbaar en ook zo van 'ja, wat moet ik doen? 'Steeds dezelfde lach opzetten?' Springen? Gek doen? Ik wilde vooral écht zijn op beeld. Niet met een fake lach op de camera. Sara stelde me hierin gerust dat ik juist dat mag doen wat bij mij past en wat goed voelt voor mij. Dat ik vooral gewoon lekker mezelf mocht zijn. Het kennismakingsgesprek vooraf vond ik heel fijn. Het haalde meteen de druk van de ketel en ik kon voelen of Sara bij me paste of niet. Nog een voordeel:Toen we op locatie aankwamen hoefde ik niet te zoeken naar een onbekende. Ook prettig!

 

Relaxte sfeer

Tijdens de shoot hebben we fijn gekletst over alledaagse dingen. Dit zorgde ervoor dat de sfeer relaxed was. Een leuk praatje en samen lachen. Het was eigenlijk gewoon hartstikke gezellig. Alsof ik met een vriendin op pad was die af en toe wat foto's van me maakte. Deze relaxte sfeer heb ik gedurende de hele shoot ervaren. En dat is terug te zien op mijn foto's. Heel fijn! 

 

Snelle service

Sara stuurde nog dezelfde dag een preview met een aantal foto's naar me op. Ik was overdonderd: zo mooi! Echt! De kleuren, de vervaging soms op de voor-of achtergrond, mooie details in beeld gebracht etc. Sara heeft precies dat weergegeven wat paste bij mijn verhaal. Kwetsbaar, maar toch zichtbaar. 

 

Een doordacht concept

Ik gebruik de foto's voor mijn praktijk en wil ze met name gebruiken voor mijn social media kanaal. Sara stuurt vooraf aan het kennismakingsgesprek een werkboek op. Hierin laat ze je nadenken over de kleurstelling, de locatie, het verhaal wat je wilt overbrengen etc. Ze denkt met je mee om een zo goed en passend resultaat te krijgen. Ik vond het werkboek vooraf erg fijn, omdat ik hierdoor beter wist wat ik over wilde brengen op beeld. Sara wist hierdoor welke aanwijzingen ze mij kon geven tijdens de shoot.

Ik kan nog veel meer vertellen over Sara en haar mooie werk, maar ik zou je vooral adviseren het gewoon te gaan doen! Maak kennis met Sara en ik weet zeker dat jij een onvergetelijke shoot & prachtige foto's krijgt

 

- Laura van Kleef - 

Ervaringsdeskundige Coach Eetstoornissen

Via Laura 


Wat een super fijne en vooral ontspannen shoot met een super mooi resultaat. Voornamelijk spontane momenten worden gefotografeerd i.p.v. poseren. Sara stelde meteen het hele gezin (met jonge kinderen) op ons gemak voor de camera.

Zeker een aanrader!

 

- Klant die gezinsshoot deed bij BEELD by SARA - 


Onze fantastische bruiloft is prachtig vastgelegd door Sara! We genieten nog steeds na, als we naar de foto's kijken. Het contact met Sara was heel fijn en gezellig, we voelden ons direct op ons gemak. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is heel netjes. Kortom: een enorme aanrader!

 

- Bruidspaar Aart & Paula -