Hi!

Ik ben Sara, de persoon achter de camera, laptop of tekentafel! Ik hou van echte verhalen, puur en oprecht. Dit zijn dan ook de kenmerken die je tegenkomt in mijn stijl. Al gaat het om fotografie of om ontwerp. Ik zal altijd opzoek gaan naar dat unieke, wat jij te bieden hebt of wat bij jou past. Zodat mensen zien eh dat ben jij of dat past bij jou.

 

Naast BEELD by SARA werk ik als Landschapsontwerper. Waar ik ook weer mooie beelden mag maken om het uiteindelijk in het echt gerealiseerd te zien worden, en waar mensen kunnen genieten van het prachtige Nederland. Want wat heeft Nederland veel te bieden.

 

Het Nederlandse landschap gebruik ik dan ook graag in mijn fotografie, de diepte, de kleuren en de sfeer. Die keer op keer, dag in dag uit uniek zijn. Want iedere dag is uniek. Net als jij en ik.

 

Ik ben een spontaan persoon, die lekker kan babbelen, maar ook van de stilte en rust houdt. Naast creatief bezig zijn heerlijk vindt om te sporten. Meters maken in het water of over het land met de fiets. Een moment om even alles te laten en gewoon te zijn.

 

Het mooiste aan fotografie vind ik het vastleggen van 'de emotie' van het moment of de plek. Ieder moment vertelt een verhaal, en iedereen heeft een verhaal. Dit verhaal wil ik vastleggen op beeld! Beelden die voor mij vaak zoveel meer zeggen dan woorden. En die beelden maak ik graag voor jou!

 

Meer over mij weten?  Volg mij op instagram; www.instagram.com/beeldbysara/ of stuur mij gerust een berichtje! Ik sta open voor mooie oprechte verhalen, en die te vertalen naar beeld.

 

Liefs

Sara 

 

Ik droom graag van morgen, leg de herinneringen vast maar ik leef vooral vandaag!