Ontwerp

Ontwerpen is een manier van elementen in beeld brengen. Een verhaal vertellen zonder woorden. Binnen de ontwerp richting van BEELD by SARA heb ik twee richtingen het zakelijke ontwerp voor bedrijven, en daarnaast het ontwerp van kaarten en ander drukwerk voor bruiloften en geboortes.

 

Huisstijl ontwerp

Voor zakelijk ontwerp denk ik graag mee over je huisstijl, in combinatie met fotografie maak ik graag een compleet pakket voor je website, sociale media en drukwerk. Zodat jij puur zoals jij bent jezelf kan laten zien. Jouw product of dienst optimaal in beeld kunt brengen en dat het volledig tot zijn recht komt. Voor de mogelijkheden ga ik graag met jou in gesprek, vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan over de mogelijkheden om te zien of ik de geschikte persoon ben om jouw bedrijf volledig in beeld te brengen. Ook voor vragen kun je altijd contact met me opnemen.

 

Kaarten

Ben jij opzoek naar een unieke trouwkaart of geboortekaartje, die bij jou past, net even anders dan andere. Niet zoals zovele. Uniek met een thema wat helemaal bij past. Dan help ik jullie graag. Aan de hand van verschillende voorbeelden die jullie of ik voorstel gaan we aan de slag. Ik ga in gesprek met jullie, laat de mogelijkheden zien en geef jullie daarin eerlijk advies. Natuurlijk kan dit gecombineerd met een pure foto van jullie zelf of het kleine wondertje. Nieuwsgierig geworden? Neem even contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden en de kosten. Richtlijnen voor de kosten kunt je ook vinden onder prijzen