FOTOGRAFIE


Foto’s samen met jou en je geliefde, alleen als cadeau aan je ouders, voor op je trouwkaart, jullie vriendschap vast te leggen, of van je kinderen. Ik kan genoeg redenen bedenken om mooie foto’s te laten maken. Om die als herinnering vast te leggen. Puur en oprecht zoals je bent. Ik help je hier graag bij. Samen gaan we opzoek naar een passende locatie en tijd. Een locatie die jouw verhaal verteld, waar jij je veilig voelt en echt puur kunt zijn zoals je bent. 


Liefde!

Samen de liefde vast leggen. Al is het een loveshoot samen of jullie grote dag! ik leg het graag vast zodat jullie altijd blijvende herinneringen hebben op beeld. 


Familie

Hebben jullie als familie/gezin wat te vieren? of willen jullie die herinnering vastleggen op beeld voor later? Samen gaan we op pad om dat vast te leggen. 


Portret

Een goede portret foto is altijd handig om te hebben, voor je profielfoto op sociale media kanalen of om bij familie aan de kast te staan en nog vele andere mogelijkheden natuurlijk. Maar ik leg jou met liefde vast zoals je bent. 


Vriendschap

Vriendschappen zijn goud waard. Dit wil je natuurlijk vastgelegd hebben op beeld, puur zoals jullie zijn.